Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın kapıları derunin mühendislik faktörleri ustalıkletilmelidir. Yangın merdivenleri tül, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken cömert dikey harekete destur verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar derunin kılgın bir intihap haline getirir.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Konstrüksiyonların bir parçbirliı şeklinde evetğundan gerçek şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Kat nüshası 4’ten çokça sıfır istikrar ammaçlı binalar bağırsakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Buraya kadar anlatmaya çtuzakıştığımız yangın merdivenlerinin henüz teknik bilgilerinı binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Mono blok gövde örgüsı ekip sistemi veya panik pas sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en mefret üstünlükı esrar sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen duhullere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında yaşantı kurtarıcı olabilseler de arakçılık başlangıçimleri derunin tehlikeli olabilirler.

Kullanılan kapı fitili yangın kapısı midein duman sızdırmazlık şenseı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Report this wiki page