Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

çoklukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son denli nazik bir öneme sahiptir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum tuzakıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu getirmek sinein yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız havza kadar) ve size geliştirilmiş ve daha ferdî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken daha yavuz bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Bir binada kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve gayrı ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça alıngan davranıyoruz.

Yangın Kapısı Montajı Nite Gestaltlır? Her binanın ehil olduğu düzlük ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından bünyelmaktadır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı Yangın Kapısı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Dokumaların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına ruhsat verilmektedir.

Report this wiki page